erkek: hani ben sana hep giy derim de, sen de giymezsin ya.. kız: don! topluluk: ohaaaaa! kızın sevgilisi: nooluyo lan burda?!
kelime: kestane - hıttane kebap, yemesi sevap.. - oha abi bu n'asil tanimlama,kasmasaydin hic..
kelime:cin tonik -inle kim top oynar? -ciinnn! -yanında ne iyi gider? -toniiik!
kelime:sumuklubocek -hani bi hayvan var spiral $eklinde bi kabugu var -salyangoz -hah ona cok benziyo.ama sen nezle olunca ne akar burnundan -sumuk -evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var -nasi yani hayvanin sumugu mu var -evet.karafatma nedir? -hamambocegi -hah 2. kelimeyi kes -boc -yok yok kelimenin tamami -hamamboc -allah belani versin senin be
kelime:palet tabu kelimeler: ayak-deniz-vs vs -golun buyugune girerken $eyine ne takarsin? -pe$temal!!!
kelime: kav -abi şimdi kibritin üstünde ne yazar - ateşle yaklaşma - hayır allaan belası, o tüp kamyonunda yazar, sööle ne yazar? - haa, taam hatırladım, vasati 40 çöp yazar - oynamıyorum ben bu adamla yaa.....
Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? -32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama'dan baska cevap beklenemezdi zaten..
Kelime: Kabarmak - Abi, simdi maddeler isininca nolur ? - Genlesir - Ha tamam, simdi pasta yapmak icin ne lazim ? - Krema - Baika, pastanin eski hali ne oluyo? - Kek - Tamam, simdi annen kek yapiyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,... aliyim " diyo... Ne der orda, genlesme anlamina geliyo? - Genlesti - Hayir lann,... genlesti anlamina geliyo... - Eeee genlesti iste - Ulan senin anan bu kek genlesti artik alip yiyelim mi diyo ??? 10 sn sessizlik - Eveet... - Ben oynamiyom bunla yaa...
Kelime: Bodur - Akdenizin bitki ortusu nasildir? - Maki - Peki nasildir yani? - Kislar ilik ve yagmurlu... - Puhahaha...!?
Kelime: Gardiyan - Ya hani kapali bi mekanda calisiyorlar? - Bekçi - Ya hayir ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettis - Ya geri zekali misiniz bee... hani düdükleri vardir? - Antrenör - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya......
Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta ayni baslayan bi program var igrenc falan...... - telefon televizyon televole tele ? - Tamam, ... bi de kedilerin ayagina ne denir; kes birlestir onlari... - Volepatii - Yuhhh!!
Kelime: Uçak - Havada ucar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatlari var - Ulen leylegin yok mu ?
Kelime: Yoyo - Ya simdi hani boyle var ya... hani boyle asagi yukari sallarlar,... bi dakka ya, ben burda anlatirken sen benim telefonumu mu karistiriyosun!!!!!! - Yoooo - Hahhh simdi alin bu heceyi ikiyle carpin! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn...
Kelime: Horoz - Hani abi gece yatariz, sonra dalariz... yani!!! nasil anlatsam... - Rüya mi abii - Yok degil... Hani sonra ise gitmeniz gerekir.. - Uyaniriz.. - Hahhhh,... nasil uyaniriz abi.??? - Telasla uyaniriz, geç kalmisizdir, alarmla uyaniriz....
Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalir, kasilir eleman.)
- Amannnn ne kasiyorum ya,... civcivin babasi!!. - Horozzzzz!. - Tam isabet..
Kelime : Uyurgezer Kiz : Bak hani ben gece yataktan kalkiyorum dolasiyorum, yemek yiyorum, ama naap'tigimi bilmiyorum filan. Erkek : (Suratina bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kiz : Igrencsin,... konusmuyorum,