>Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki >hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu'nu anons ederken >"tartışmasız Türkiye'nin en büyük düdüğü" demesi Erman Toroğlu'nun >afallaması. > > ----- >Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz >ZB: Şimdi, sayın cevizkabuğu... >HC: Cevizoğlu efendim. > > ------ >Reha muhtar telefondaki adama fırça atıyor. >Bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver?? >Bakın efendim şöyle izah edeyim... >Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun.. cevap >versene??! > >------ >Arena'da Uğur Dündar'ın fırın sahibine "bakın beyefendi >tavanı yok buranın, pislik götürüyor burayı, bu böcekler nereden geliyor >peki temizse?" diye sorduğunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz >Uğur Bey siz eğitimli insanlarsınız bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan >muzun içinde geldi" diye cevap verdiği an. > > ------ >Reha Muhtar: kaza nasıl oldu anlatır mısınız? >Mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır ) : kamyon karşı >yoldan bizim taraf geçti ve kafadan çarptı. >RM: Peki o sırada ne düşündünüz? >Mağdur: Valla pek bir şey düşünemedik Reha Bey. >RM: Anlıyorum ama o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi? >Mağdur: Bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu. >RM: yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, >aklınıza ne geldi? >Mağdur: Hatırlamıyorum. >RM: Peki efendim. > > ----- >Acun firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda >önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, >"görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü değil, >Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardından o kişinin gelip, "abi >nasılsın? Ben de türküm" demesi. > > ------- >Satanist hikâyelerin revaçta olduğu günlerde, abuk TV >programlarının birinde, İzmir de satanist olduğunu iddia eden bir >arkadaşla, röportaj yapan muhabir arasındaki diyalog: >Muhabir- peki siz gerçekten bakire kızları mı kurban >ediyor sununuz? >Satanist- yok be abi, İzmir de bakire kız ne arar > Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, >programını sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve...
Abbath Yeni Üye
Konu: Geri: Tvden komik diyaloglar 2008-04-10, 11:02 am