Kha0s KAN KraL
Mesaj Sayısı : 2045Yaş : 124Nerden : ..MaraS UnderGrounD..Hobiler : Hacker & RapperLakap : ßy RTTavsiye Edenler : kendim..Uyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 15/02/08Durumu Adı : Koray Yönelim : Underqrond Rap Para : (100/100) Konu: anlat bakalim yarismasindan diyaloglar 2008-03-08, 8:48 pm Kelime:KADINBUDU - Olum sen nesin? -Erkek! -Tersi? -Kadin -Onun yeneni? -Citir Kelime: TERLiK - Neyle yurursun? -Ayak -Heh! Hani boyle ayaklarin usur de altinda onlar olur bole yumusak yumusak -Koyun!! -Yuh!! Onun daha kucugu yaa,Koyun dedi hoduk! -Kuzu!!! -Allah belani versin !! PAS Kelime:ZEBANi -Allahin meleklerinden biri. -Cebrail -ilk uc harfi cizgili bir hayvan cagristiriyor -Zebrail - Seni zebrail carpsin insallah ! Kelime:TELEPATi -Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan ... -ihihihihh neydii??... Teletabi..! -Tamam tele si kalsin .. Kedilerin eline ne denir? -Buldum !! Telepence -Offff beee bikere de bil beee.... * kelime: TIMSAH ** * -abi boole hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh) * kelime: ugur dundar* anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? ekip1: gulmekten iptal! *kelime: KRAMP* anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gulme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis * kelime: mısır * kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre.... * kelime: okul * -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya.. cafeye...bowlinge.. alisverise...gezmeye.. ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa *kelime:kopekbaligi * -denizde ne olur? -dalgaa! -hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha kopek -onun denizde olani? -deniz kopegi <table style="TABLE-LAYOUT: fixed" width="100%" border=0><tr><td class=smalltext width="100%" colSpan=2></TD></TR></TABLE>
Kha0s KAN KraL
Mesaj Sayısı : 2045Yaş : 124Nerden : ..MaraS UnderGrounD..Hobiler : Hacker & RapperLakap : ßy RTTavsiye Edenler : kendim..Uyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 15/02/08Durumu Adı : Koray Yönelim : Underqrond Rap Para : (100/100) Konu: Geri: anlat bakalim yarismasindan diyaloglar 2008-06-04, 3:16 pm cwp yok mu arkLer..
Misafir Misafir
Konu: Geri: anlat bakalim yarismasindan diyaloglar 2008-06-05, 4:03 pm bence super cevaplar harıka
(SeLeN) ...Ka$aR...
Mesaj Sayısı : 71Yaş : 29Uyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : Tuttuğu Takım : Kişisel : Bu Sizin-Bizim Forumumuz Değil...Hepimizin Forumu=)...::DamneD FoRuM::...Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 02/06/08Durumu Adı : Yönelim : Para : (100/100) Konu: Geri: anlat bakalim yarismasindan diyaloglar 2008-06-05, 4:37 pm
Ca$H Root
Mesaj Sayısı : 331Nerden : ewdennHobiler : msnde laf atmaLakap : CasHTavsiye Edenler : RealisTUyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 24/04/08Durumu Adı : Yönelim : Para : (100/100) Kha0s KAN KraL
Mesaj Sayısı : 2045Yaş : 124Nerden : ..MaraS UnderGrounD..Hobiler : Hacker & RapperLakap : ßy RTTavsiye Edenler : kendim..Uyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 15/02/08Durumu Adı : Koray Yönelim : Underqrond Rap Para : (100/100) Konu: Geri: anlat bakalim yarismasindan diyaloglar 2008-06-06, 12:55 pm eed cok gzLLer onmLi deeL..
:D