Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

 

 Süpriz Tavuk

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN


Erkek
Mesaj Sayısı : 2045
Yaş : 124
Nerden : ..MaraS UnderGrounD..
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Süpriz Tavuk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Süpriz Tavuk Right_bar_bleue

Güç :
Süpriz Tavuk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Süpriz Tavuk Right_bar_bleue

Aktiflik :
Süpriz Tavuk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Süpriz Tavuk Right_bar_bleue

Tecrübe :
Süpriz Tavuk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Süpriz Tavuk Right_bar_bleue

İfadeniz : Süpriz Tavuk 154839hp3
Ruh Hali : Süpriz Tavuk Eglenc10
Tuttuğu Takım : Süpriz Tavuk Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Süpriz Tavuk Medals7mp9
Reputation : 0
Puan : 0
Kayıt tarihi : 15/02/08

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Süpriz Tavuk Left_bar_bleue100/100Süpriz Tavuk Empty_bar_bleue  (100/100)
Süpriz Tavuk Empty
MesajKonu: Süpriz Tavuk   Süpriz Tavuk Empty2008-06-24, 8:36 pm

Malzemeler-İçindekiler

8 adet piliç göğsü
400 gr mantar
1 adet kuru soğan
8 diş sarımsak
yarım demet maydanoz
250 gr kaşar peyniri rendesi
40 gr margarin
tuz
karabiber
un

Pişirme Talimatları - Hazırlanışı

1 parça piliç göğsünü bıçak ile kopartmadan filito şeklinde açıp iyice dövelim. Tencereye bir parça margarin koyup ince doğramış soğanı ekleyerek pembeleştirin. Sarımsakları ve mantarları ekleyerek karıştırdıktan sonra ince kıydığımız maydanozları da ilave edip karıştırarak pişirelim. Suyunu çekince tuz ve karabiber ilave edip ocaktan indirelim.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://damned.forum.st
 
Süpriz Tavuk
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hellimli Tavuk
» Biberiyeli Tavuk
» Tavuk Kavurma
» Bademli Tavuk

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Damned Forum :: Damned Forum'a Özel :: Kızlara Özel-
Buraya geçin: