Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

 

 Bademli Tavuk

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN


Erkek
Mesaj Sayısı : 2045
Yaş : 124
Nerden : ..MaraS UnderGrounD..
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Bademli Tavuk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bademli Tavuk Right_bar_bleue

Güç :
Bademli Tavuk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bademli Tavuk Right_bar_bleue

Aktiflik :
Bademli Tavuk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bademli Tavuk Right_bar_bleue

Tecrübe :
Bademli Tavuk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bademli Tavuk Right_bar_bleue

İfadeniz : Bademli Tavuk 154839hp3
Ruh Hali : Bademli Tavuk Eglenc10
Tuttuğu Takım : Bademli Tavuk Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Bademli Tavuk Medals7mp9
Reputation : 0
Puan : 0
Kayıt tarihi : 15/02/08

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Bademli Tavuk Left_bar_bleue100/100Bademli Tavuk Empty_bar_bleue  (100/100)
Bademli Tavuk Empty
MesajKonu: Bademli Tavuk   Bademli Tavuk Empty2008-06-24, 8:45 pm

Malzemeler-İçindekiler

yarım su bardağı badem (dövülmüş)
yarım su bardağı mısır gevreği (dövülmüş)
400 gr tavuk göğüs eti
1 çorba kaşığı maydanoz (kurutulmuş)
2 diş sarımsak
3 çorba kaşığı süt
tuz

Pişirme Talimatları - Hazırlanışı

Tavuk göğüslerini parmak kalınlığında dilimleyin. Bir kapta badem, mısır gevreği, tuz ve dövülmüş sarımsağı karıştırın. Tavukları süte sonra da hazırladığımız karşımde yuvarlayın. yağlanmış fırın tepsisine koyup önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://damned.forum.st
 
Bademli Tavuk
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hellimli Tavuk
» Biberiyeli Tavuk
» Tavuk Kavurma

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Damned Forum :: Damned Forum'a Özel :: Kızlara Özel-
Buraya geçin: