Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

 

 Zeytinyağlı Kereviz Dolması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN


Erkek
Mesaj Sayısı : 2045
Yaş : 124
Nerden : ..MaraS UnderGrounD..
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Zeytinyağlı Kereviz Dolması Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zeytinyağlı Kereviz Dolması Right_bar_bleue

Güç :
Zeytinyağlı Kereviz Dolması Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zeytinyağlı Kereviz Dolması Right_bar_bleue

Aktiflik :
Zeytinyağlı Kereviz Dolması Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zeytinyağlı Kereviz Dolması Right_bar_bleue

Tecrübe :
Zeytinyağlı Kereviz Dolması Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zeytinyağlı Kereviz Dolması Right_bar_bleue

İfadeniz : Zeytinyağlı Kereviz Dolması 154839hp3
Ruh Hali : Zeytinyağlı Kereviz Dolması Eglenc10
Tuttuğu Takım : Zeytinyağlı Kereviz Dolması Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Zeytinyağlı Kereviz Dolması Medals7mp9
Reputation : 0
Puan : 0
Kayıt tarihi : 15/02/08

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Zeytinyağlı Kereviz Dolması Left_bar_bleue100/100Zeytinyağlı Kereviz Dolması Empty_bar_bleue  (100/100)
Zeytinyağlı Kereviz Dolması Empty
MesajKonu: Zeytinyağlı Kereviz Dolması   Zeytinyağlı Kereviz Dolması Empty2008-06-24, 8:28 pm

Malzemeler-İçindekiler

3 adet kereviz
2 adet havuç
100 gram bezelye
1,5 limonun suyu
6 adet arpacık soğan
6 adet kesme şeker
Yeterince tuz
1 çay bardağı zeytinyağı

Pişirme Talimatları - Hazırlanışı

Kerevizler ayıklayın, yıkayn, kabukları soyulduktan sonra ortadan ikiye bölünün ve 1 limonu kullanarak yaptığımız limonlu suya atılın. Diğer taraftan temizlenmiş yıkanmış havuç tavla zarı büyüklüğünde küp küp kesilin, bezelye de ilave edilerek limonlu sudan çıkarılmış ve altı düz bir tencereye yerleştirilmiş kerevizlerin içlerine doldurulun. Artan malzeme tencerenin etrafına serpiştirilin. Her bir kerevizin üzerine 1 kesme şeker konuyun. Yarım limon suyu ile zeytinyağı çırpılır ve kerevizlerin üzerine dökülün. Ayrıca 1,5 çay bardağı daha su ilave edilin. Tuzunu ekleyin. Kapağı hiç açılmadan 25-30 dakika orta ateşte pişirilin. Ilındıkta sonra servis yapılın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://damned.forum.st
 
Zeytinyağlı Kereviz Dolması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Garnili Kereviz

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Damned Forum :: Damned Forum'a Özel :: Kızlara Özel-
Buraya geçin: