Kha0s KAN KraL
Mesaj Sayısı : 2045Yaş : 124Nerden : ..MaraS UnderGrounD..Hobiler : Hacker & RapperLakap : ßy RTTavsiye Edenler : kendim..Uyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 15/02/08Durumu Adı : Koray Yönelim : Underqrond Rap Para : (100/100) Konu: Doğanın Denqesi 2008-07-23, 6:18 pm Temel ormanda agaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun; -Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış; - Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyrm, ne de yengesuni..
suskun melek Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 105Yaş : 33Nerden : uçurumun kenarındanHobiler : rap,fotoğraf çekmek resim yapmak vs vs vsssssssTavsiye Edenler : TABİKİ DE KORAYYUyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : Bu Sizin-Bizim Forumumuz Değil...Hepimizin Forumu=)...::DamneD FoRuM::...Reputation : 3Puan : 6Kayıt tarihi : 09/07/08Durumu Adı : judocu kezo Yönelim : Para : (100/100) Konu: Geri: Doğanın Denqesi 2008-08-28, 9:32 pm
Kha0s KAN KraL
Mesaj Sayısı : 2045Yaş : 124Nerden : ..MaraS UnderGrounD..Hobiler : Hacker & RapperLakap : ßy RTTavsiye Edenler : kendim..Uyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 15/02/08Durumu Adı : Koray Yönelim : Underqrond Rap Para : (100/100) Konu: Geri: Doğanın Denqesi 2008-08-29, 9:06 am önemli değil..