Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

Ronaldinho'dan farkım yok"

2 posters
YazarMesaj
çağrıbaba
Root

çağrıbaba

Erkek
Tavsiye Edenler : by_rt
Uyarı :
Ronaldinho'dan farkım yok" Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ronaldinho'dan farkım yok" Right_bar_bleue

Güç :
Ronaldinho'dan farkım yok" Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ronaldinho'dan farkım yok" Right_bar_bleue

Aktiflik :
Ronaldinho'dan farkım yok" Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ronaldinho'dan farkım yok" Right_bar_bleue

Tecrübe :

İfadeniz : Ronaldinho'dan farkım yok" 682f444588fa2980133490c56a33c2aa
Ruh Hali : Ronaldinho'dan farkım yok" Acili10
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм яσσт::...
Ödülleriniz : Ronaldinho'dan farkım yok" Medals7mp9

Durumu
Adı: çağrıbaba
Yönelim:
Para:
Ronaldinho'dan farkım yok" Left_bar_bleue100/100Ronaldinho'dan farkım yok" Empty_bar_bleue  (100/100)
Ronaldinho'dan farkım yok" Empty
MesajKonu: Ronaldinho'dan farkım yok"   Ronaldinho'dan farkım yok" Empty2008-07-21, 6:08 pm

Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza, İspanyol basınına verdiği röportajda kendisi ve yeni takımı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
19.7.2008

Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya’nın Marca gezatesinde yayınlanan demecinde, "Bana, Ronaldinho gibi davranıyorlar" dedi.
Güiza, takımdaki herkesin kamp süresince ikişerli odalarla kendisinin ise tek kişilik odada kaldığını belirterek, "Luis’ten istedim ve problemsiz bana tek kişilik oda verdiler. Ayrıca kulüp bana saray gibi bir ev ve Audi Q7 araba verdi. Eğer İspanya’da futbolculara iyi davranılıyorsa burada iki katı! Daha fazla ne istenebilir?" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe’nin, İspanya’nın dünyaca ünlü kulüpleri Real Madrid veya Barcelona’dan farklı olmadığını savunan Güiza, "Burada, teknik ekip, güvenlik, çevirmen vs 100’e yakın kişiyiz. Üstelik İngiltere’deki gibi bizi basınla konuşturmuyorlar. Hiçbir detay gözden kaçmıyor" değerlendirmesinde bulundu. Teknik direktör Luis Aragones’in Valencia’dan gelen teklife olumsuz yanıt vermesiyle ilgili, "Neyse ki kalıyor. Beni tanıyan, İspanyol bir teknik direktörü tercih ediyorum. Bana burada çok iyi günler yaşayacağımızı söyledi" dedi.
Bu arada Fenerbahçe’nin Valencia’dan Albelda’yı istediği iddialarıyla ilgili, "Temenni ediyorum ki Albelda’yı alırlar" diyen İspanyol golcü, "Defans ağırlıklı bir ortasaha oyuncusu arıyorlar. Ondan daha iyi kim var. Üstelik burada bir İspanyol’un daha gelmesi benim için harika bir lüks olur" diye ekledi. Şampiyonlar Ligi’nde oynama düşüncesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Güiza, ayrıca gelecek sezon için Fenerbahçe’de 25 gol atacağını iddia etti.
İspanyol futbolcu ayrıca, Avusturya’daki kampın haftasonunda tamamlanıp pazar günü İstanbul’a gideceklerini, eşi, 2 çocuğu, annesi ve kayınpederinin de İstanbul’a geleceğini ifade etti.

Kaynak : Fanatik
http://futbolaktif.tr.cx
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN

Erkek
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :

Güç :

Aktiflik :

Tecrübe :

İfadeniz : Ronaldinho'dan farkım yok" 154839hp3
Ruh Hali : Ronaldinho'dan farkım yok" Eglenc10
Tuttuğu Takım : Ronaldinho'dan farkım yok" Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Ronaldinho'dan farkım yok" Medals7mp9

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Ronaldinho'dan farkım yok" Left_bar_bleue100/100Ronaldinho'dan farkım yok" Empty_bar_bleue  (100/100)
Ronaldinho'dan farkım yok" Empty
MesajKonu: Geri: Ronaldinho'dan farkım yok"   Ronaldinho'dan farkım yok" Empty2008-07-21, 6:48 pm

bakicaz ins. öle olur..çok mutlu
https://damned.forum.st

Ronaldinho'dan farkım yok"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-