Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

Önemli Viraj Sparta Praq

YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN

Erkek
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Önemli Viraj Sparta Praq Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Önemli Viraj Sparta Praq Right_bar_bleue

Güç :
Önemli Viraj Sparta Praq Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Önemli Viraj Sparta Praq Right_bar_bleue

Aktiflik :

Tecrübe :

İfadeniz : Önemli Viraj Sparta Praq 154839hp3
Ruh Hali : Önemli Viraj Sparta Praq Eglenc10
Tuttuğu Takım : Önemli Viraj Sparta Praq Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Önemli Viraj Sparta Praq Medals7mp9

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Önemli Viraj Sparta Praq Left_bar_bleue100/100Önemli Viraj Sparta Praq Empty_bar_bleue  (100/100)
Önemli Viraj Sparta Praq Empty
MesajKonu: Önemli Viraj Sparta Praq   Önemli Viraj Sparta Praq Empty2008-07-13, 10:20 am

Yönetim, Sparta Prag maçı sonrası hocayla transferi masaya yatıracak. İlk sırada Arsenal’li Gilberto Silva önerilecek. Senna ve Gökhan İnler de listede yer alıyor

F.BAHÇE Deivid’in şok sakatlığı ile sarsılıp, Aurelio’nun gidişiyle de büyük deprem bir yaşarken, sarı-lacivertlilerde gözler şimdi Aziz Yıldırım-Luis Aragones zirvesine çevrildi. Kanarya’da Aragones, 16 Temmuz’da oynanacak en ciddi sınav olan Sparta Prag maçı sonrası yönetime rapor verecek. Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler, 15 Temmuz’da Avusturya kampına gidip, bir gün sonraki S.Prag mücadelesini izleyip, aynı gece Aragones’le durum değerlendirmesi yapacak. Hoca da, istediği transferler ve göndereceği isimleri bildirecek

BONSERVİSİ UYGUN

SARI-LACİVERTLİ yönetim ise Aragones’in karşısına ’alternatifli’ bir listeyle çıkacak. Yönetimin sunacağı 3 isim arasında Arsenalli Gilberto Silva, Villarreal’de oynayan Senna ve Udinese’nin Türk asıllı oyuncusu Gökhan İnler yer alıyor. Bu 3 oyuncu içinde ’alınması en uygun isim’ olarak G.Silva ön plana çıkıyor. Senna’nın 10 milyon Euro, Gökhan’ın 15 milyon Euro’luk bonservis fiyatları el yakarken, Gilberto Silva’nın 5-6 milyon Euro arasında bitebilecek olması, yönetime cazip geliyor. Silva’nın sakatlığının geçtiğini de öğrenen yönetim, Aragones ile yapılacak konuşmaya göre görüşmeleri başlatacak

‘2 MAÇTA ÇÖZERİM’

’DEDE’ lakaplı hoca Luis Aragones ise Aurelio’nun gidişini fazla dert etmiyor. Takımın geçen sezon oynadığı 8 maçını izleyen Aragones, Aurelio’nun Beşiktaş ve G.Saray derbilerindeki futbolunu beğenmeyip “İleriye dönük oynamıyor. Benim sistemime göre büyük kayıp değil” yorumunu yaparak, yönetimi rahatlattığı öğrenildi. İspanyol hocanın “2 hazırlık maçında net kararımı veririm. S.Prag mücadelesi benim için ölçü olur. Sonra da hangi bölgeye oyuncu alınması gerektiği konusunda size rapor sunarım” dediği ifade edildi. Aragones’in oyun kurgusu da geçen sezondan farklı olacak. Takımda kimsenin yerinin garanti olmadığı ve farklı mevkiilerde oynayabilecekleri belirtildi.

https://damned.forum.st

Önemli Viraj Sparta Praq
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-