Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

Taraftarla Kavga Etti

YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN

Erkek
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Taraftarla Kavga Etti Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Taraftarla Kavga Etti Right_bar_bleue

Güç :
Taraftarla Kavga Etti Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Taraftarla Kavga Etti Right_bar_bleue

Aktiflik :

Tecrübe :

İfadeniz : Taraftarla Kavga Etti 154839hp3
Ruh Hali : Taraftarla Kavga Etti Eglenc10
Tuttuğu Takım : Taraftarla Kavga Etti Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Taraftarla Kavga Etti Medals7mp9

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Taraftarla Kavga Etti Left_bar_bleue100/100Taraftarla Kavga Etti Empty_bar_bleue  (100/100)
Taraftarla Kavga Etti Empty
MesajKonu: Taraftarla Kavga Etti   Taraftarla Kavga Etti Empty2008-07-13, 10:19 am

Fenerbahçe’nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti.

Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok şerefsizmişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.
https://damned.forum.st

Taraftarla Kavga Etti
1 sayfadaki 1 sayfası