1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 125 gr yumuşamış margarin 2 çorba kaşığı pudra şekeri 4 su bardağı un 1 kabartma tozu
içi için; 4 elma 4 yeme kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tarçın ceviz
Pişirme Talimatları - Hazırlanışı
Bir kaba sıvı yağı, pudra şekerini, yoğurt ve margarini koy yoğur. Unun yarısını ve kabartma tozunu ilave et yoğur. Kalan unu da koy tekrar yoğur koyu bir hamur elde et. Harcın yapılışı: Soyulmuş elmaları rendele şekeri ilave et ve pişir. Ocaktan al ceviz ve tarçın ekle. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar al ve el içinde aç. İçine elma harcından koy ve kenarlardan kapat. Ve fırınlayın.