Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

 

 Etimekli Tatlı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN


Erkek
Mesaj Sayısı : 2045
Yaş : 124
Nerden : ..MaraS UnderGrounD..
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Etimekli Tatlı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Etimekli Tatlı Right_bar_bleue

Güç :
Etimekli Tatlı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Etimekli Tatlı Right_bar_bleue

Aktiflik :
Etimekli Tatlı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Etimekli Tatlı Right_bar_bleue

Tecrübe :
Etimekli Tatlı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Etimekli Tatlı Right_bar_bleue

İfadeniz : Etimekli Tatlı 154839hp3
Ruh Hali : Etimekli Tatlı Eglenc10
Tuttuğu Takım : Etimekli Tatlı Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Etimekli Tatlı Medals7mp9
Reputation : 0
Puan : 0
Kayıt tarihi : 15/02/08

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Etimekli Tatlı Left_bar_bleue100/100Etimekli Tatlı Empty_bar_bleue  (100/100)
Etimekli Tatlı Empty
MesajKonu: Etimekli Tatlı   Etimekli Tatlı Empty2008-06-24, 8:47 pm

Malzemeler-İçindekiler

10 adet tuzsuz etimek
2 su bardağı şeker
750 gr süt
3 çorba kaşığı un
1 paket vanilya
2 su bardağı süt (750 gr'dan ayrıca)
2 paket krem şanti
2 su bardağı su
hindistan cevizi

Pişirme Talimatları - Hazırlanışı

Etimekleri fırın tepsinize dizin. Şekeri tencerede biraz yakıp 2 bardak kaynamış suyu ilave edin. Ve sıcakken etimeklerin üzerine dökün. 750 gr. sütü un ve vanilya ilavesiyle muhallebi gibi pişirip etimeklerin üzerine sürün. 2 su bardağı sütle krem şanti hazırlayın, en üst kata da bu krem şantiyi sürün. hindistan ceviziyle süsleyerek servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://damned.forum.st
 
Etimekli Tatlı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Damned Forum :: Damned Forum'a Özel :: Kızlara Özel-
Buraya geçin: