Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

 

 Bamyalı Piliç

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN


Erkek
Mesaj Sayısı : 2045
Yaş : 124
Nerden : ..MaraS UnderGrounD..
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Bamyalı Piliç Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bamyalı Piliç Right_bar_bleue

Güç :
Bamyalı Piliç Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bamyalı Piliç Right_bar_bleue

Aktiflik :
Bamyalı Piliç Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bamyalı Piliç Right_bar_bleue

Tecrübe :
Bamyalı Piliç Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bamyalı Piliç Right_bar_bleue

İfadeniz : Bamyalı Piliç 154839hp3
Ruh Hali : Bamyalı Piliç Eglenc10
Tuttuğu Takım : Bamyalı Piliç Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Bamyalı Piliç Medals7mp9
Reputation : 0
Puan : 0
Kayıt tarihi : 15/02/08

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Bamyalı Piliç Left_bar_bleue100/100Bamyalı Piliç Empty_bar_bleue  (100/100)
Bamyalı Piliç Empty
MesajKonu: Bamyalı Piliç   Bamyalı Piliç Empty2008-06-24, 8:45 pm

Malzemeler-İçindekiler

1 adet orta boy piliç
3 orba kaşığı sana
4 adet domates (doğranmış)
yarım kg bamya
yarım bardak su
2 çorba kaşığı limon suyu
biber
tuz

Pişirme Talimatları - Hazırlanışı

Pilici temizleyip küçük parçalara bölün. Margarin ile birlikte yassı bir tencereye koyun. Domatesleri tavukları üzerine yayın. Tuz, biber ilave edip kapağını kapatın. 15-20 dk orta hararettepişirin. Delinmeden ayıklanmış bamyaları tavuğunüstüne yerleştirin. Yarım su bardak ilave edin. Tavuk ve bamyaları yumuşayıncaya kadar orta hararette 20 dk pişirin. Limon suyunu katın. 5 dk kaynatın. Ateşten alırak sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://damned.forum.st
 
Bamyalı Piliç
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Damned Forum :: Damned Forum'a Özel :: Kızlara Özel-
Buraya geçin: