Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

 

 Zeytinyağlı Yaprak Sarması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN


Erkek
Mesaj Sayısı : 2045
Yaş : 124
Nerden : ..MaraS UnderGrounD..
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Zeytinyağlı Yaprak Sarması Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zeytinyağlı Yaprak Sarması Right_bar_bleue

Güç :
Zeytinyağlı Yaprak Sarması Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zeytinyağlı Yaprak Sarması Right_bar_bleue

Aktiflik :
Zeytinyağlı Yaprak Sarması Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zeytinyağlı Yaprak Sarması Right_bar_bleue

Tecrübe :
Zeytinyağlı Yaprak Sarması Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zeytinyağlı Yaprak Sarması Right_bar_bleue

İfadeniz : Zeytinyağlı Yaprak Sarması 154839hp3
Ruh Hali : Zeytinyağlı Yaprak Sarması Eglenc10
Tuttuğu Takım : Zeytinyağlı Yaprak Sarması Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Zeytinyağlı Yaprak Sarması Medals7mp9
Reputation : 0
Puan : 0
Kayıt tarihi : 15/02/08

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Zeytinyağlı Yaprak Sarması Left_bar_bleue100/100Zeytinyağlı Yaprak Sarması Empty_bar_bleue  (100/100)
Zeytinyağlı Yaprak Sarması Empty
MesajKonu: Zeytinyağlı Yaprak Sarması   Zeytinyağlı Yaprak Sarması Empty2008-06-24, 4:43 pm

Malzemeler-İçindekiler

300 Gr. prinç
1 Kg. kuru soğan
1 kahve fincanı fıstık
2 buçuk kahve fincanı dolmalık üzüm
1 bardak zeytinyağı
1 demet dereotu
1 demet maydonoz
2 çorba kaşığı kuru nane
1 çorba kaşığı yeni bahar
1 kahve kaşığı tarçın
2 çorba kaşığı toz şeker
Tuz
1 adet limon
350 gr. taze veya salamura asma yaprağı
1 buçuk bardak su

Pişirme Talimatları - Hazırlanışı

Asma yaprağı salamura ise; sıcak su dolu bir tencerede 2-3 dakika, taze ise tuzlu suda rengi dönüp yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Bir tepsiye koyun. Diğer yandan çok küçük doğranmış soğanları bir tencereye susuz olarak koyun. Çok kısık ateşte suyunu salıp pempeleşene kadar 15 dk. pişirin.
Soğanlar iyice yumuşayınca yarım bardak zeytinyağı ve fıstıkları koyup fıstıkların rengi dönene kadar orta ateşte kavurun.
Sonra prinç, kuru nane, üzüm, tuz ve toz şekeri katıp bir kaç kez karıştırın.
3 çeyrek pardak su ilave edip prinç suyunu çekince tarçın yenibahar kıyılmış dereotu ve maydonozu katıp iyice karıştırın.
Ateşten alın. Bu içten asma yaprağının tersine bir miktar koyup yanlarını içe doğru kıvırarak sarın. Bir tencereye 1 kat asma yaprağı döşeyin. Üstüne dolmaları dizin. Sonra yarım bardak zeytinyağı, kalan üç çeyrek bardak suyu ilave edin. Dolmaların üzerine limon suyunu kaşık kaşık döküp üzerine bir kapak sonrada tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://damned.forum.st
 
Zeytinyağlı Yaprak Sarması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Damned Forum :: Damned Forum'a Özel :: Kızlara Özel-
Buraya geçin: