* Bu senin kararın = Doğru karar apaçık görünüyor ama... * Ne istersen yap = Sonra nasıl olsa ödetirim onu sana. * Konuşmamız gerekiyor = Şikayetlerim var. * Sen... Çok erkeksisin = Traş olman gerekiyor ve çok terliyorsun. * Bu akşam çok naziksin = Sen sadece seks mi düşünürsün? * Hayır ben duygusal bir dönemde değilim, saldırgan da değilim! = Adet dönemim. * Bu mutfak çok kullanışsız = Yeni bir ev istiyorum. * Yeni perdeler istiyorum = Ve halılar, ve mobilya ve duvarkağıdı... * Düğün ayakkabısı almamız lazım = Diğer 40 çift istediğim beyaz tonunda değil. * Resmi şuraya as = HAYIR... Oraya demek istedim. * Bir ses duydum sanki = Sanırım uyudun. * Beni seviyor musun? = Pahalı birşeyler isteyeceğim. * Beni ne kadar seviyorsun? = Bugün senin hoşlanmayacağın bir şey yaptım. * Popom büyük mü? = Bana güzel olduğumu söyle. * İletişim kurmayı öğrenemedin = Beni onayla. * Bu tariften hoşlandın mı? = Hoşlansan da hoşlanmasan da alışmak zorundasın. Ben böyle pişiriyorum. * Bağırmıyorum! = Evet bağırıyorum, çünkü bu konu çok önemli! * Haklısın tatlım... = Beni çok sinirlendirdin... Kafamı kızdırıyorsun...