Konu: rapper kizlar nie az.... 2008-06-22, 8:10 pm
Genellikle ülkemizde her konuda bayanlar ikinci plandadır. Her ne kadar eşitlik savunulsa da bayanların başarılı olmaları erkeklerinkine göre daha zordur.
Rap konusunda rap söyleyen bayanları da bulmak zor doğal olarak Bir bayan olarak bunları yazmak istedim. Sitede bile erkek / bayan üye oranına baktığınızda görürsünüz zaten açıkça. Bayanların ilgilenmesi genellikle hem hoşgörüyle karşılanmıyor hem de ortamın zorluk etkilerini biz daha çok görüyoruz.
Bunların nedeni peki sadece toplumsal mı? Bence bu sayının artması rap için de bir getiri bir çeşitliliktir. Ben daha çok erkeklerin görüşlerini belirtmelerini isterim bayan rapçilere nasıl bakıyorsunuz ya da dinleyicilere? Neden bayan rapçi bu kadar az?
Yaptığım araştırmalar sonucu erginleşme çağındaki kızların büyük bir kısmı rock başta olmak üzere pop,punk,metal vs gibi şeyleri dinliyor; onlar gibi olmak istiyor ve kendi müziğini dinlemeyenleri özenti olarak görüyor(!).
Rap'çi kız bence bir nimettir. Şahsi fikrim hiphop giyimin bayanlara çok yakıştığıdır. Bence az olsun öz olsun. [triniti]
Yalnız siteye üye olan insanların yaşı 13-18 civarında genelde. 13-14-15 yaşlarında yoğunlaşma var.Şimdi bu hevesli kesimin birkaç yıl sonra ilk mc'lik deneyimini yaşayacağını düşünün. Bakacaksınız herkes mc. Parti yapıyorlar vay efendim neden kimse gelmiyor. E herkes mc, herkes sahne aıyor kardeşim. [:8]
Özetle bayan mc=bulunmaz Hint kumaşı kadar değerlidir. [tşk]
qanqsta Yeni Üye
Konu: Geri: rapper kizlar nie az.... 2008-08-06, 6:35 pm
tamamen katılıyorum..
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: rapper kizlar nie az.... 2008-08-07, 9:52 am
önemli değil..
bl3ss_th3_fall Moderator
Konu: Geri: rapper kizlar nie az.... 2008-08-07, 3:19 pm
rapper kızlar rapten başka sevilecek birçok tarz olduğu için az.
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: rapper kizlar nie az.... 2008-08-08, 12:30 pm
saçmaladın biraz..:S
bl3ss_th3_fall Moderator
Konu: Geri: rapper kizlar nie az.... 2008-08-08, 12:30 pm
bilmem düşünmeden yazdım
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: rapper kizlar nie az.... 2008-08-08, 1:00 pm
biraz düşünerek yazsan iyi olur..
bl3ss_th3_fall Moderator
Konu: Geri: rapper kizlar nie az.... 2008-08-08, 1:06 pm
aslında biraz düşündüm ama cümleyi kuramadım .
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: rapper kizlar nie az.... 2008-08-08, 1:24 pm