*** Yıldız elle tutulurmu sesim burdan duyulurmu sevgi içten oldukça bu kalp seni unuturmu!!!***
***Aşk geçici sevgi bir ömürdür seveni aşk değil sevgi öldürür sevgi sevda bahçesinin gülüdür benim bahçemin gülü sensin!!***
***Kanatlanıp göklere nasıl uçayım rüzgar olup sana nasıl eseyim yağmurun olup yanağına nasıl düşeyim başımı alıp sensiz uzaklara nasıl gideyim!!!***
***Hayata gül , gülücük saç , gülmeyi benimse çünkü senin bir gülüşünü bekleyen biri mutlaka vardır!!!**
*** Seni uzaktan sevmeyi, sana bakmadan görmeyi, seni duymadan dinlemeyi, gözyaşlarımla gülmeyi, kavuşmak için sabretmeyi öğrendim ama, SENSİZ OLMAYI ASLA ÖĞRENEMEDİM!!!***
***Seni günde bir kez düşünüyorum o da tam 24 saatimi alıyor***
***Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım... ******Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin!!***
***Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.***
***Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için? ***
***Sana bir sır veriyorum sırların en güzeli geceden yana sessiz korkudan yana sensiz kutsal meraklandın mı? heycanlandın mı? dur söylüyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM!!!***
***Bu ara ihtiyacım varsana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma , gün varıncaya kadar sabaha sakın hiç bir yere kalkma fazla bişey istemem sadece DUR BURDAAA.***
***Hiç sevmedim kimseyi senin kadar yüreğim yalnızım hiç bu kadar çok yalnızım seninle bir yarım bir yarım yok söylemeden olmaz BEN SANA AŞIĞIM eğer elindeyse ne olur çal kapımı güneşin bu ask yakar yüreğimizlee.***
Ca$H Root
Konu: Geri: msn nickleri 5 2008-06-08, 2:17 pm
paylasm içn saoLLL...
(SeLeN)
Konu: Geri: msn nickleri 5 2008-06-08, 4:47 pm
bişey diil
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: msn nickleri 5 2008-06-09, 8:21 pm
eyw saoL cogu basit net te dolasan kolay nicklerden ama bazilari coq hosuma gitTii...:D
Misafir Misafir
Konu: Geri: msn nickleri 5 2008-06-10, 2:51 am
saol selen
(SeLeN)
Konu: Geri: msn nickleri 5 2008-06-10, 6:10 am
tmm koray sen bnm koyduğum konulara yorum yapma olurmu
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: msn nickleri 5 2008-06-10, 1:29 pm
hyr bn admin m her knuyu begenmek ya da elestirmek zorundaimm...
Ca$H Root
Konu: Geri: msn nickleri 5 2008-06-10, 4:54 pm
kry az kldı yknda stn hacklenio sn şmdiddn yeni ste yp (bnle alaksı yoqq)