Damned Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Portal****AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlİletişimGiriş yap

Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D

YazarMesaj
Kha0s KAN
KraL

Kha0s KAN

Erkek
Hobiler : Hacker & Rapper
Lakap : ßy RT
Tavsiye Edenler : kendim..çok mutlu
Uyarı :
Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Right_bar_bleue

Güç :
Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Right_bar_bleue

Aktiflik :

Tecrübe :

İfadeniz : Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D 154839hp3
Ruh Hali : Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Eglenc10
Tuttuğu Takım : Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Fb190710
Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...
Ödülleriniz : Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Medals7mp9

Durumu
Adı: Koray
Yönelim: Underqrond Rap
Para:
Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Left_bar_bleue100/100Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Empty_bar_bleue  (100/100)
Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Empty
MesajKonu: Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D   Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Empty2008-06-07, 10:40 am

Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D 340861nu
Sürüm : 2.7
Boyut : 373 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows XP
İndirme Linki :
http://www.g.e.o.c.i.t.i.e.s.com/teknolojiforumu/tr.zip

Not: g.e.o.c.i.t.i.e.s >> Linke Tıkladıktan Sonra Aralardaki Noktaları Kaldırın Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Wink

Tanıtım:
Türkçe Konuş yazdığınız cümle, söz veya kelimeleri Türkçe bir şekilde okur. Bu programa ilerki zamanlarda daha yeni özellikler eklenecektir. Ayrıca bu program Windows XP'de çalışır.Türkçe konuş benim işime en çok oyunların içindeki açıklamaları ve bazı programların içinde çıkan uzun yardım dosyalarını okumakta yarıyor.Okuyarak gözümü yormuyorum.Tek yaptığım iki parmak hareketi copy/paste ve daha sonra elime nescafemi alıp oturuyorum ve onun okuduğu açıklamayı dinliyorum Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D Smile indirmenizi şiddetle tavsiye ederim.Türkçe Konuş yeni arayüze sahip olarak ve bazı eksiklikleri giderilerek karşınızda.
https://damned.forum.st

Oyun İcindeki Aciklamalardan Sıkıldıysanız Copy Yapın O Okusun...:D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-