bak bn bu siteye bişi yada kariyer yapmak için girmedim hala bunu anlamıyorsun speed yeni üye yada başka bişi olmam çoq ta büyük bişi deil + umrumda da deil + keyfimden de girmiorum her seferinde belirtiyorum bunu
ßy SpeeD System Root
Konu: Geri: Rap mi?Rock mu? 2008-06-17, 11:07 am
niye girdiğini biliom sen konusma ordan banada gıcıq dawranma bn bilmiş deilim herşeyi edindiğim bilgilerle yazıorum senin gibi akşama kadar msnde erkeklerle sohbet edip her hafta birileriyle cıkarak deil sen sitede takılıp amacına warmaya calısırken bn bu sorunu nasıl cözerim acaba cewabı ne die calısıorum ve birde eğer msnde ayırdıgın vaktin yarısına araştırma yapmıs olsaydin çok güsel şeyler olurdu
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: Rap mi?Rock mu? 2008-06-17, 1:06 pm
herkesin yeri ayri kanka.. hit yapsin die site yoksa bni hicc s*klemez bu kiz..:D100 üye + 1600 puan olsun puanmz olçdu ama 100 uyemz eksik sirf ondn..
ßy SpeeD System Root
Konu: Geri: Rap mi?Rock mu? 2008-06-17, 1:26 pm
knka ksr bakma ama bni s.klemez 1600 puan için insanlara yararlı olmak gerekio bunun gibi gereksiz mesajlar yazmak deil adam gibi konussun adam gibi dursun.ve HERKESİN YERİ FARKLIYSA DURDUGU YERİNDE FARKINDA OLSUN
Misafir Misafir
Konu: Geri: Rap mi?Rock mu? 2008-06-17, 5:19 pm
öyle olsun bakalım kry bey sn bilirsin istemiorum snn sitenede girmek ayrıca bu sölediklerini asl unutma bana karşı farklı başkalrına karşı farklı konuşuorusun görücez kim yanında olacak her zaman ikinizde umrumda deilsiniz ne yaparsanız yapın bn msn mi filan da istemiorum kry laneth olsun ikinizede sana yapcaklarım var daha kry bu burda bitmez kendine çeki düzen versen daha ii olucak
Ca$H Root
Konu: Geri: Rap mi?Rock mu? 2008-06-17, 5:54 pm
bnce_M£Lİ$_inde kaşr olası glmşş koryy
ßy SpeeD System Root
Konu: Geri: Rap mi?Rock mu? 2008-06-17, 6:06 pm
a.q s2cem artıq yeter sitede kaşarlara yer yok kaşarlık yapmak intikam almak istiosan kerhaneye gitcen yeter artık bni siklemez ayrıca en azından koray herkesin önnünde konustu sen de msnde farklı okulda farklı oluodun tıpkı kaltaklar gibi bi oyana bi buyana salla tarzında
Ca$H Root
Konu: Geri: Rap mi?Rock mu? 2008-06-18, 2:43 pm
:D:D:D:D:D:D
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: Rap mi?Rock mu? 2008-06-21, 10:07 am
yne estirmsn herkesin bu ka**e dunyada bi yeri wrdir..