30. kattan düsen bir adamin ölmedigine kim inanır? Kadir İnanır -Çok şey bilen ördeklere ne denir? Bilendaks -Mustafa Denizli ıssız bir adada kalırsa onu kim kurtarır? Tabiî ki Mustafa SANDAL -Wolkswagen passat şahsi oynama... -2.Viyana kuşatmaşı niye yarıda kaldı? Atıcak kuş kalmadığından... -Esmer biri koluna bakmış kendini görmüş. Neden? Karakolda ayna varmış. -Türkiye'de en çok araba nerede var? Kars -Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? BLUE JEAN -Bizim Rıdvan'in üç kardesi daha varmış... RıdTWO, RıdTHREE ve de...Hasan. Igyiiiiik... -Aaaaa sen lens mi takıyorsun? HAYIR PARIS SAINT GERMAN TAKIYORUM -Adamın biri hamama girmiş terlememiş...Neden? Çünkü adam notermiş... SORU : En hızlı sayı? CEVAP : 10 NEDEN : onun arabası var -Bir Kadın Mutfağa Girince Neden Hiç Birşey Düşünemiyormuş??? ÇÜNKÜ TEFAL HERŞEYI DÜŞÜNÜRMÜŞ...
Yerin kulagi war benim de kulagim war...ben yer miyim ? hayir yemem...
Ben Aydan Sener-Bende Dunyadan Ali.
Tukenmez kaleminin yayini versene -Napican? -Yayla lezzet testi
Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis neden? -Esek sudan gelmis
Tomi`nin annesi kimdir? -Anatomi
Bebegin tekine TIR carpmis ama olmemis, neden? Bezi bariyerliymis.
Bol keseden atmis, dar keseden esek.
Adam bilgisayar basinda uyuyakalmis. Ertesi gun nezle olmus. Neden? Windows acik kalmis.
Cok iyi gobek atan kazana ne denir? Iyi oynayan kazansin
Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta
- Cerenin sana selami var? - Hangi Ceren`in? - Tencerenin
Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus neden? Kendini bi bok saniyormus.
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: ilginc espriler 2008-06-04, 3:08 pm
Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis neden? -Esek sudan gelmis
Yerin kulagi war benim de kulagim war...ben yer miyim ? hayir yemem... Ben Aydan Sener-Bende Dunyadan Ali.