üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Admin: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin Banned!!!
üye: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Admin: evet üye: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin Banned!!!
Admin: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! üye: Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu Banned!!!
üye: Haci sen ne is yapiyon ? Admin: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim. üye: oldu
üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya Admin: ee ? üye: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim Banned!!!
üye: Abi Admin forumda ne yapar? Admin: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. üye: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? Banned!!!
Admin: Arkadasim bu konu daha once açilmisti ! üye: Konu çok fazla ragbet görünce bi tane de biz açalim dedik Banned!!!
üye: Hocam bi dakika bakar misin ? Admin: Ne var lan üser üye: Hocam windows bölümünde bir soru sormustum.Kimse cevaplamamis.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Banned!!!
üye: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Admin: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom!
üye: Baba benim forumda 3 mesajım war. Admin: mesaj sayını çoğalt napıyım üye: diyorum ki hani senin 3500 mesajın war.birazını bana ödünç wersen olur mu? Admin: Banned!
üye: mod olmam için napmam lazım? Admin: Çok çalışman lazım üye: Çok Çalıştım Matematik Sınawından 100 aldım Banned!!!
üye: Radyo istekleri burdan mı? Admin: Evet arkadaşım isteklerini buraya yazıyorsun. üye: Bana şöyle eski model bi radyo werir misiniz.Nostalji olsun bea Banned!!!
üye: Sizin işiniz güvenlik mi? Admin: 1.planda o vardır. üye: O zaman siz FBI'a gidin ne duruyonuz ki Banned!!!
Admin: Bu konu daha önce werildi Arkadaşım.Kilit. Üye PM Atar: Abicim konunun kilidi paslanmış 1 tazelesene Banned!!!
üye: Antivirüs Programını download ettim. Admin: eee sonra üye: Ben hastaydım bu pro virüslerimi temizlemedi hala hastayım Banned!!!
üye: benim 32 MB lık ekran kartım war bu oyun çalışmıyor. Admin: Yeni ekran kartı al sende. üye: Ben daha ekonomik 1 çözüm buldum.Sende 256 MB'lık iki tane rem warmış admin abi.1 tanesini ban ödünç wer de ekran kartına takayım Banned!!!
üye: Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya Admin: ee? üye: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor Admin: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!
ßy SpeeD System Root
Konu: Geri: Admin Delitme:) 2008-04-25, 1:25 pm
:D:D:D:D:D:D:D:D koptugum anin resmidir bu an bilader:D:D:D
Kha0s KAN KraL
Konu: Geri: Admin Delitme:) 2008-04-25, 4:53 pm
tabe yane konu acan kim yine bn yine kopcaksin kankaa..