> -"Her sabah ezaninda uyandigimda aklima siz geliyorsunuz. > Keske 5 vakit birlikte olsak..." > (*) > -"Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz..." > -"Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum..." > -"Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin..." > -"Ayy cok utandim..." > (*) > -"Birer hurma yeseydik beraber?" > (*) > Abdul: > -"Hatice, benimle cikar misin? Cikar misin? Cikar misin?" > Hatice: > -"Evet, evet, evet." > (*) > -"Hayrunnisa, bu aksam benim evimde "cagri" filmini izlemeye ne > dersin? Cola Turka ve saray kraker lerim de var..." > (*) > Abdullah: > -"Fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var,gidelim mi?" > Fatma: > -"Hayirlisi olsun Abdullah..." > (*) > -"Hayrunisa, ben ciddi bir iliski düsünüyorum, evlenmelik,söyle sen ne > dersin?" > -"Allah derim Abdülkerem!" > -"Elhamdülillah." > (*) > -"Seni begendim, kendime müstakbel zevce olarak sectim, yarin aksam > hazirlan da gülhane'de gezelim, birbirimizi taniyalim....." > -"Ay bilmem ki... Kikir kikir... Bi gören olur ikimizi basbasa.... > -"Yok.Basbasa degil, benim iki hatun da gelecek. hem hava almis > olurlar." > -"Anladim ben seni." > (*) > -"Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu?" > -"Tabii Mücahitcan neden olmasin?" > -"Hadi gel öyleyse, Yeni Cami'de güvercinleri yemlemeye gidelim." > -"Tamam, sonra da Eyüp Sultan'a romansimiz daim olsun diye dua etmeye > gidelim Mücahitcan."
Abbath Yeni Üye
Konu: Geri: flortun bölesi 2008-04-09, 2:31 pm
cok usundu birasini okudm ama okuduum yerlerde komikti..