Kha0s KAN KraL
Mesaj Sayısı : 2045Yaş : 124Nerden : ..MaraS UnderGrounD..Hobiler : Hacker & RapperLakap : ßy RTTavsiye Edenler : kendim..Uyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 15/02/08Durumu Adı : Koray Yönelim : Underqrond Rap Para : (100/100) Konu: patlamis misir 2008-04-03, 6:58 pm DELİLER HASTANESİNDEKİ DELİLER KENDİLERİNİ PATLAMIŞ MISIR ZANNEDİP SÜREKLİ ZIPLIYORLARMIŞ VE KÖŞEDE 1 TANE DELİ SESSİZ BİR ŞEKİLDE OTURUYORMUŞ VE DOKTORLAR GÖRMÜŞ AKILLANDI SANIP YANINA GİTMİŞLEER DEMİŞKİ SEN PATLAMIŞ MISIR DEĞİLMİSİN NEDEN PATLAMIOSUN DEMİŞ DELİ DE BEN TENCERENİN DİBİNE YAPIŞTIMDA ONDAN DEMİŞ
ßy SpeeD System Root
Mesaj Sayısı : 418Nerden : SRO DüNYaSıHobiler : PCLakap : ßy_SD ve/veya MeLeZ PReNsTavsiye Edenler : BeNUyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Kişisel : Bu Sizin-Bizim Forumumuz Değil...Hepimizin Forumu=)...::DamneD FoRuM::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 18/02/08Durumu Adı : Speed Yönelim : Deface and Hack Para : (100/100) Konu: Geri: patlamis misir 2008-04-04, 9:49 am walla bi gün senin yüsünden kalpden gidicem cok matraxın
Kha0s KAN KraL
Mesaj Sayısı : 2045Yaş : 124Nerden : ..MaraS UnderGrounD..Hobiler : Hacker & RapperLakap : ßy RTTavsiye Edenler : kendim..Uyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kişisel : ...::daмηєd Fσяuм кяaL::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 15/02/08Durumu Adı : Koray Yönelim : Underqrond Rap Para : (100/100) ßy SpeeD System Root
Mesaj Sayısı : 418Nerden : SRO DüNYaSıHobiler : PCLakap : ßy_SD ve/veya MeLeZ PReNsTavsiye Edenler : BeNUyarı : Güç : Aktiflik : Tecrübe : İfadeniz : Ruh Hali : Kişisel : Bu Sizin-Bizim Forumumuz Değil...Hepimizin Forumu=)...::DamneD FoRuM::...Ödülleriniz : Reputation : 0Puan : 0Kayıt tarihi : 18/02/08Durumu Adı : Speed Yönelim : Deface and Hack Para : (100/100) Konu: Geri: patlamis misir 2008-04-04, 3:28 pm göstercem bn sana karbonatı CO silisyum + potasyum yemiş herik seni